Personlig gravering

Den perfekte ring, halskæde eller armbånd fortjener at blive designet kun til dig.

Foretag en personlig indgravering på dine Frederik IX Studios smykker, som kongelige og adelige gjorde i oldtiden for at få unikke og personlige smykker.

Hos Frederik IX Studios oplever vi, at flere efterspørger indgravering af initialer og mærkedage, og vi elsker at give vores smykker et smukt og personlig udtryk, så smykkerne får endnu større værdi for dig. Derfor tilbyder vi at personliggøre dine ringe og halskæder ved at indgravere motiver, som har stor betydning for dig. Og det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad der kan indgraveres.'

BLIV INSPIRERET #MYIXSIGNET

Hos Frederik IX kan du i samarbejde med vores design team, få lavet dine egne personlige smykker. Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har fået deres initialer graveret på deres signet ringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i deres halskæder. Det kunne også være din bedste vens forbogstav, som i har på jeres halskæder. Vi er vilde med at gøre smykker til en personlig accessoires, så du kan få et unikt smykke, som ingen andre har.

Shop nu

Du kan få lavet dit unikke design ved at finde det smykke du ønsker at personliggøre på shop siden, og tilvælge gravering, skrive hvad du ønsker graveret eller vedhæfte en fil.


Alle indgraverede produkter kan ikke returneres eller refunderes.