Om Frederik IX Studios

Hos Frederik IX Studios stræber vi altid efter at bruge de bedste materialer, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet.

Alle smykker er derfor lavet i 100% recycled 925 Sterling sølv og 22 karat guldbelagt 925 sterling sølv.

Derudover kan alle designs fremstilles i massiv 14 karat guld på bestilling.

Alle vores sten har en unik historie og er nøje udvalgt, hvorfor vores natursten alle har hver deres unikke look.

Vores designunivers udspringer af skandinaviske rødder, men er krydret med en international tilgang til trends og design. Vi tager udgangspunkt i dansk kvalitet, og alle smykker er håndlavede.

Vi finder også inspiration i fortidens historiske perioder, undergrunden og de nyeste trends, hvilket kommer til udtryk i vores elegante og massive smykker. 

Gå til shop

Størstedelen af vores smykker er unisex, og de er tiltænkt det pyntesyge og detaljeorienterede individ. Vores vision er at designe tidsløsesmykker, der appellerer til alle.

Vores tidsløse, elegante og massive designs har uendelige muligheder for at komplementere dit personlige look og din stil, og smykkerne kan benyttes til enhver lejlighed.

Vi har skabt et brand med en historie, som vi ønsker at invitere dig ind i – og vores håb er, at du bliver betaget af smykkernes stil og detaljer.

"Jeg kan lide tanken og troen på at vi laver smykker der varer hele livet og måske endda fra generation til generation", Louise Mygind Andersen, Founder.

Alle skal have mulighed for at eje et Frederik IX Studios produkt.

FREDERIK IX STUDIOS