ALLE Kan Bære Signet ringe!

Hop om bord og træd ind i en vaske ægte fortælling om en klassiker. Signet ringen har lavet et comeback – også for dem, der ikke er royale eller adelige.

Historien om signet ringen strækker sig over en lang tidshorisont, og mænd har brugt dem i tusindvis af år gennem flere generationer. Ringen blev førhen kun båret af højtstående autoriteter, specielt adelige og royale personer, deriblandt også folkehelten Kong Frederik IX der bar ringen med klasse og stil. Faktisk var det først igennem 1700 og 1800’tallet, signet ringen blev mere alment blandt befolkningen. Ringen blev et familiært symbol, som signalerede social status, og typisk var der indgraveret initialer eller familiens våbenskjold i signet ringen.

Herre smykker er muligvis en af de mest omdiskuterede accessories i nyere tid, og det er blevet postuleret mere end blot én gang, at det eneste tilbehør, en mand bør bære, er et armbåndsur. Efter modeverdenens anerkendelse af signet ringen, er ringen dog kommet i stigende popularitet.
Nogle mener dog endnu, at den slags smykker kun er forbeholdt kvinder, men man må blankt erkende, at store personligheder og stilikoner som Johny Depp, Jimi Hendrix, Kanye West og Travis Scott alle bærer ring. Hos de modebeviste er smykker og selvfølgelig signet ringen blevet en integreret accessory. Signet ringen er med til at komplimentere dit personlige look, og er i sig selv et unikt herre smykke med stærk symbolik på identitet.

I ældre tid, bar man oftest ringen på ringefingeren eller lillefingeren, men du kan kombinere herre smykker og signet ringe som du ønsker, moden og nutidens trends sætter ingen grænser og kun du, bestemmer hvilke signaler du vil udstråle!

Lad os bære signet ringene som de engang blev båret af Konger og adelige i oldtiden. Find den ring der passer til din personlighed og gør dit bedste for, at afstå fra at bede folk kysse din ring 😉

Se vores store udvalg af signet ringe på www.frederikix.dk shop din favorit, og fuldend dit personlige look!